Over Holdinga Matthijssen Kraak

Een van de eerste boutique notariskantoren van Nederland

In 2013 werd Holdinga Matthijssen Kraak opgericht door voormalig partners van gerenommeerde internationale kantoren. Corrine Holdinga en Arnoud Matthijssen zijn samen met, inmiddels Of Counsel, Bart Kraak de founding partners van kantoor. Zij richtten HMK op met de visie:
‘Samen met getalenteerde ambitieuze kantoorgenoten kwalitatief hoogwaardig juridisch advies bieden in een sociale en uitnodigende setting.’
De gemene deler van alle HMK’ers is dat zij betrokken zijn en kennis van zaken hebben.

Corrine
Holdinga

“Hoge kwaliteit, scherpe vakinhoud en creativiteit. Gecombineerd met de realiteit van de dag en een blik op de toekomst. Dat is wat je van ons mag verwachten.”

De ondernemende cliënt

De cliënten van HMK zijn veelal corporates, ondernemers, investeerders, aandeelhouders of andere stakeholders van een onderneming. Daarnaast behoren zowel familiebedrijven en vermogende families als non-profit organisaties en charities tot de cliënten.

Arnoud
Matthijssen

“Cliënten moeten op ons kunnen bouwen. Kwaliteit en vertrouwen zijn de basis.”

Maatschappelijk betrokken

Holdinga Matthijssen Kraak is betrokken bij een aantal maatschappelijke organisaties. De (kandidaat-)notarissen bieden hen juridisch advies, zodat deze organisaties kunnen doen waar ze goed in zijn. De maatschappij vooruit helpen en perspectief bieden aan mensen die het hard nodig hebben. Stichting DON, de Sven Kramer Academy, stichting Movember en stichting Weg met Kanker behoren onder andere tot de organisaties die wij steunen en een warm hart toedragen. Ook is HMK lid van de Pro Bono Club. Een platform dat juridische dienstverleners en maatschappelijke organisaties bij elkaar brengt.