Corrine Holdinga

Functie: Partner
E-mail: [email protected]
Telefoon: +31 20 305 2601
Mobiel: +31 6 22 48 96 82
Linkedin: Bekijk profiel

Partner en notaris. Sinds 1989 in het notariaat werkzaam en in 2001 tot notaris benoemd, destijds bij Stibbe in Amsterdam. Corrine is gespecialiseerd op het gebied van het ondernemingsrecht.

Zij adviseert over fusies en overnames, het opstellen van aandeelhouders- en investeringsovereenkomsten, herstructureringen, het oprichten van rechtspersonen, inrichten en wijzigen van statuten, ''corporate governance” vraagstukken, bedrijfsopvolging, family governance alsmede het aangaan van joint-ventures en andere samenwerkingsvormen.

Corrine verricht haar  werkzaamheden zowel voor nationale als internationale ondernemingen en ondernemers, waaronder een groot aantal familiebedrijven.

Naast ondernemingsrechtelijke vraagstukken adviseert Corrine haar cliënten ook, veelal in samenspraak met gespecialiseerde fiscalisten, op het gebied van estate planning en het familievermogensrecht (zowel het huwelijksvermogensrecht als het erfrecht).

Corrine vervult diverse maatschappelijke nevenfuncties en is lid van de Vereniging Notarieel Ondernemingsrecht Specialisten.