Over U


U vindt hier geen namen van onze cliënten of vermeldingen van door ons behandelde zaken....

Omdat wij zelf ondernemers zijn begrijpen wij als geen ander wat U als ondernemer drijft en wat Uw belangen zijn. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van juridische diensten en ondersteuning van:


Ondernemers en investeerders

U bent ondernemer. Wij begeleiden transacties voor ondernemers en investeerders. In de regel gaat het om het opzetten van nieuwe vennootschappen of het aangaan of ontvlechten van samenwerkingsverbanden. Wij stellen niet alleen de notariële akte op, maar ook de benodigde overeenkomsten, zoals koopovereenkomsten met betrekking tot aandelen en/of registergoederen, aandeelhoudersovereenkomsten en investeringsovereenkomsten.

Lees meer

 

Ondernemingen

Bij middelgrote en grote ondernemingen, waaronder familiebedrijven, begeleiden wij opdrachten van uiteenlopende aard.

Lees meer

 

Vastgoedontwikkelaars

Wij adviseren projectontwikkelaars, overheden en bouwers over uiteenlopende projecten: woning- of kantoorontwikkelingen, structureren van multifunctionele complexen, maar ook over infrastructurele werken en de registratie van kabelnetwerken.

Lees meer

 

Professionele samenwerkingsverbanden

Samenwerkingsverbanden van professionals (zoals accountants, fiscalisten, advocaten en medisch specialisten) adviseren wij over de meest optimale structuur.

Lees meer

 

Participatiemaatschappijen

Goede aandeelhoudersovereenkomsten met de juiste regelingen op het gebied van financiering, exit en dividendbeleid.

Lees meer

 

Not for profit

Wij adviseren verschillende not for profitinstellingen in diverse sectoren. De laatste tijd is het belang van goed ondernemerschap voor not for profit instellingen van eminent belang geworden en daarbij kan onze expertise een rol vervullen.

Lees meer