Over ons


Wie

 

Corrine Holdinga, notaris, Arnoud Matthijssen, notaris, Bart Kraak, oud-notaris. Wij vormen sinds 1 januari 2013 een nieuw notariskantoor te Amsterdam. Allen afkomstig van een groot advocaten- en notarissenkantoor aan de Amsterdamse Zuidas. We hebben reeds vele jaren samengewerkt in complexe corporate- en vastgoedzaken. We zijn deskundig en hebben ervaring.

 

Voor wie

 

Wij zijn de juridisch adviseur en notaris van de ondernemende cliënt: de entrepreneur, de DGA, het familiebedrijf, de investeerder, de aandeelhouder of andere stakeholders. Wij richten ons zowel op ondernemers en de onderneming, maar ook op de not-for-profitsector.

 

Wat

 

Wij adviseren, begeleiden en regisseren uw notariële zaken. Vaak in samenspraak met uw fiscalist, accountant, corporate finance-adviseur en/of advocaat. Wij adviseren niet alleen op het terrein van het ondernemingsrecht en het vastgoedrecht, maar ook het familievermogensrecht. Veel zaken hebben immers zowel zakelijke- als privé aspecten en dat vereist een geïntegreerde aanpak.

Wij beperken ons niet tot Nederland. Wij hebben allen uitgebreide ervaring in zaken met een grensoverschrijdend karakter en zijn in staat om internationaal opererende cliënten te bedienen.

 

Hoe

 

Uw wensen en behoeften zijn leading. Wilt u details of wilt u onze hulp op grote lijnen? Wilt u sparren of een korte check van uw kennis of wilt u zo veel mogelijk uit handen geven? U bepaalt. U krijgt van ons alleen wat u nodig heeft en waarom u vraagt. Geen lijvig advies als u daar niets aan heeft. Geen grote teams, maar direct betrokken specialisten. Snelle en adequate dienstverlening voor redelijke tarieven.

 

Waarom

 

Als notaris zijn wij ondernemer, net als u. U vindt ons dan ook niet tegenover maar naast u. Vanuit dat perspectief zijn wij beter in staat uw belangen te herkennen en om te zetten in juridische daden. Zeker nu de regelgeving en de complexiteit in het bedrijfsleven toenemen, is het goed om een paar scherpe ogen in de buurt te hebben.

 

Waarin onderscheiden wij ons

 

Wij zijn een partner voor de lange termijn, die toegevoegde waarde levert en weet hoe uw organisatie in elkaar zit. Een partner die bereikbaar, flexibel en creatief is. Een partner waarvoor het passeren van een notariële akte niet het sluitstuk van een proces is maar onderdeel vormt van een lange relatie. Deze aanpak, gecombineerd met onze kennis en ervaring en reële tarieven maakt dat wij een unieke speler zijn in de notariële markt. Een markt waarin ondernemers kunnen kiezen tussen een groot, onpersoonlijk kantoor met hoge uurtarieven of een klein notariskantoor met algemene praktijk  waar men voor ondernemers vaak onvoldoende in staat is om de gewenste kwaliteit en service te bieden. Wij bieden u hét alternatief.